FRI FRAKT OCH GRATIS ÅTERGÄRDER BESTÄLLS ÖVER 3 PUNKTER. SALE SPARA UPP TILL 90% RABATT

Sekretess och säkerhet

Välkommen till vår onlinebutik. Vårt mål är att du känner dig så bekväm att använda vår webbplats som du shoppar i ditt lokala köpcentrum. När du köper produkter från vår webbplats tar vi frågan om säkerhet på allvar. Varje gång du anger ditt kreditkortsnummer, din fakturerings- och fraktinformation när du shoppar kommer vi att använda industristandarden Secure Sockets Layer (SSL) -teknologi för att förhindra att informationen fångas upp.

Vårt åtagande till integritet

Din integritet är viktig för oss. För att hålla din integritet säkrare tillhandahåller vi detta meddelande, och förklarar vår onlinelinformation för information och val du kan göra om hur din information samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta gör vi det tillgängligt på vår hemsida och vid varje punkt där personlig identifierbar information kan begäras.

Informationen vi samlar in:
602/5000 Detta meddelande gäller all information som samlas in eller lämnas in på vår webbplats. På vissa sidor kan du beställa produkter, göra förfrågningar och registrera dig för att få material. De typer av personlig information som samlas in på dessa sidor är namn, adress, e-postadress, telefonnummer, kredit- / betalkortsinformation. På vissa sidor kan du skicka information om andra människor. Om du till exempel beställer en present online och vill att den ska skickas direkt till mottagaren måste du ange mottagarens adress. I sådana fall är de typer av personlig information som samlas in namn, adress, telefonnummer.

Det sätt vi använder information på:
Vi använder informationen du tillhandahåller om dig själv när du gör en beställning endast för att slutföra den beställningen. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som är nödvändig för att fullfölja den beställningen. Vi använder informationen du tillhandahåller om någon annan när vi gör en beställning endast för att skicka produkten och för att bekräfta leveransen. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som är nödvändig för att fullfölja den beställningen. Vi använder icke-identifierande och samlad information för att utforma vår webbplats bättre och för att dela med annonsörer. Vi kan till exempel berätta för en annonsör att X-antal individer besökte ett visst område på vår webbplats, eller att Y-antal män och Z-antal kvinnor fyllde ut vårt registreringsformulär, men vi skulle inte avslöja något som kan användas för att identifiera de individerna. Slutligen använder eller delar vi aldrig den personligt identifierbara informationen som tillhandahålls oss online på sätt som inte är relaterade till de som beskrivs ovan utan att vi också ger dig en möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana icke relaterade användningar.

Vårt engagemang för datasäkerhet

För att förhindra obehörig åtkomst, upprätthålla uppgifternas noggrannhet och säkerställa korrekt användning av information, har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och ledande förfaranden för att skydda och säkra informationen vi samlar in online.

Hur du kan komma åt eller korrigera din information:
Du kan få åtkomst till att granska all din personligt identifierbara information som vi samlar in online och underhåller genom att skicka en begäran skriftligen till adressen som anges på Info-sidan. Vi använder den här proceduren för att bättre skydda din information. Du kan korrigera faktiska fel i din personligt identifierbara information genom att skicka oss en begäran som på ett trovärdigt sätt visar fel. För att skydda din integritet och säkerhet kommer vi också att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du ger åtkomst eller gör korrigeringar.

Hur man kontaktar oss:
Om du har andra frågor eller oro om dessa sekretesspolicyer, skicka oss ett e-postmeddelande eller kontakta vår kundservice online.